Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів



Китайці запропонували Україні свій власний варіант боротьби з корупцією – розстріл.


Чжан Чжунхуа, віце-президент зовнішньоекономічної будівельної корпорації, переконаний, що без корупційних перешкод Україна і Китай могли б співпрацювати у сфері будівництва, енергетики і в аграрній галузі на вищому рівні.
Loading...

За його словами, в КНР обурені війною в Україні, молодістю чиновників і корупцією. Саме тому китайська сторона пропонує українцям свій власний метод боротьби з корупцією – розстріл.


“Чому у вас такі молоді міністри, чому вони так часто змінюються? Китайці не розуміють, чому корупційних чиновників не стріляють, як у нас”, – заявив Чжан Чжунхуа.

Він також зазначив, що вважає Україну інвестиційно-привабливою, однак щоб співпрацювати з нею у багатьох напрямках, необхідно подолати перераховані вище перешкоди. Так, за його словами, китайська сторона готова посприяти, якщо українці захочуть побудувати швидкісний поїзд, який довезе пасажирів з Миколаєва до Києва всього за годину.
Loading...

Також Україна дуже приваблива для будівництва станцій альтернативних джерел енергії, ГЕС і т.д. Хороші перспективи є і в аграрній галузі, оскільки в даний час Україна є сховищем зерна в Європі.

Джерело
Loading...
Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів Reviewed by Admin on січня 22, 2020 Rating: 5

7 коментарів

  1. Сховыще зерна которое продаёт зерно за бесценок!

    ВідповістиВидалити
  2. Расстрел не знаю но пожизненно это было бы хуже наказание всю жизнь сидеть в клетке.

    ВідповістиВидалити
  3. Не сидіти довічно в камерах і даром істи, бо щоб їх гоувати хтось на них буде робити. Такі повинні вкалувати і шахтах і на інших каторжних роботах

    ВідповістиВидалити
  4. Забрати все майно державі і рахунки. І на найтяжчу роботу за зарплату як у пенсіонерів

    ВідповістиВидалити
  5. Як їх ідентифікувати що він корупціонер? Як що в своїх колах його врятують

    ВідповістиВидалити
  6. Набої хлопцям на фронті треба, поціляти, самі знаєте кого. А цим слугам, самі знаєте якого народу, потрібно щось французське, економне... в наш теперішній скрутний час.

    ВідповістиВидалити