ЛЮДИ,ДОПОМОЖІТЬ ХОЧ РЕП0СТ0М!! ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА 4-РІЧНОМУ СИНОВІ БІЙЦЯ АТО



Маленький син колишнього бійця АТО Назар Пономаренко, який переніс тривале лікування важкої хвороби, потребує підтримки громадськості.
Loading...

“На фото Назарчик Пономаренко. Син колишнього бійця 21 батальйону. Назарчику 4 рочки. Зараз він поводиться, як звичайна дитина, грається, бігає, вередує. І тільки щоночі Назарчик зривається і кричить “Папа! Папа!”. Назарчику постійно сняться жахи про крапельниці, лікарів і лікарняні палати.загрузка…


Два роки поспіль, відтоді, як у нього діагностували лімфому Ходжкіна, Назар провів у лікарнях. Перший рік лікування з ним поруч постійно була мама Тома. Але рік тому мамине серце не витримало. Просто поруч із сином в дитячому відділенні її розбив інсульт, врятувати її не вдалося. У Назарчика лишився лише тато Гена, який не відходить від синочка ні на крок. Назар переніс втрату мами, 34 опромінення, 6 хіміотерапій, під час яких тричі непритомнів, потім від виснаження почалися дисбактеріози і запалення легень… Але поруч були друзі і небайдужі люди, і манюня виграв цей бій. При цьому залишився неймовірно життєрадісною дитиною. У липні обстеження показало дуже хороший результат, і лікарі сказали, що на цілих півроку – до наступного обстеження – Назарчик і тато вільні від лікарень”, – пише журналістка.
Loading...

Зараз, за словами Решетилової, хлопчику потрібно набиратися сил і реабілітуватися, бо його організм виснажений.


“Назар і Гена поїхали до реабілітаційно-оздоровчого центу “Наш дім” у Вінницькій області. Там вони будуть до 23 серпня. Проживання і харчування для них там коштує 10400 грн. За лікувальні і оздоровчі процедури буде виставлено окремий рахунок. Оскільки Гена вже рік не може дозволити собі працювати, бюджет сім‘ї дуже обмежений. Точніше, його немає взагалі. Давайте підтримаємо бойових синочка і тата Пономаренків. Вони стільки пройшли і просто зобов‘язані бути здоровими і щасливими!” – закликає журналістка і дає реквізити.

“Картка Приватбанку побратима Гени Maks Vavrynuk , який всі ці роки опікується долею Назарчика, – 4149 4978 3298 1452.
Вона відкрита спеціально для збору коштів на лікування хлопчика. Звіти у Макса на сторінці. Буду дуже вдячна за вашу підтримку цього малого улибаки”, – пише журналістка.

джерело

Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !
Loading...
ЛЮДИ,ДОПОМОЖІТЬ ХОЧ РЕП0СТ0М!! ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА 4-РІЧНОМУ СИНОВІ БІЙЦЯ АТО ЛЮДИ,ДОПОМОЖІТЬ ХОЧ РЕП0СТ0М!! ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА 4-РІЧНОМУ СИНОВІ БІЙЦЯ АТО Reviewed by Admin on лютого 24, 2020 Rating: 5

Немає коментарів