«Учасників Революції Гідності 2014 року — у тюрму»: Портнов і Лукаш підготували проект закону про дегероїзацію Небесної сотні, деталі



Одіозні юристи повідомляють, що збираються направити до Верховної Ради проект закону про позбавлення прав на амністію учасників Революції Гідності 2014 року, а також залученні всіх, в тому числі загиблих на Майдані, до кримінальної відповідальності.
Loading...

Сьогодні стало відомо, що Андрій Портнов і Олена Лукаш, юристи за освітою і прихильники Віктора Януковича за покликанням (перший був заступником глави адміністрації президента, а друга була міністром юстиції України) підготували законопроекти про дегероїзацію учасників масових протестів 2013-2014 років на Майдані Незалежності в Києві.

Обидва одіозних юриста і екс-чиновника часів Януковича повідомляють, що збираються направити до Верховної Ради проект закону про позбавлення прав на амністію учасників Революції Гідності 2014 року, а також залученні всіх, в тому числі загиблих на Майдані, до кримінальної відповідальності.
Loading...


«Нагадаю, герої Майдану спеціальним законом звільнили себе від кримінальної відповідальності за вбивства співробітників правоохоронних органів, диверсії, крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та десятки інших корисливих і насильницьких злочинів. Це наша громадянська і громадська позиція. Просимо депутатів зареєструвати», — пише Портнов у себе в телеграм-каналі.

Loading...
«Учасників Революції Гідності 2014 року — у тюрму»: Портнов і Лукаш підготували проект закону про дегероїзацію Небесної сотні, деталі «Учасників Революції Гідності 2014 року — у тюрму»: Портнов і Лукаш підготували проект закону про дегероїзацію Небесної сотні, деталі Reviewed by Admin on лютого 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів