Ви не виправдали довіри! Зеленський pвe і мeтaє: Рябошапка, Гончарук і 90% кабміну на вихід вже зaвтрa



Голова парламенту Дмитро Разумков розпорядився скликати термінове позачергове пленарне засідання Верховної Ради 4 березня. Депутати зберуться за екстреним вимогу президента України Володимира Зеленського.
Loading...


Про це повідомляє офіційний веб-портал законодавчого органу.

Законною підставою для скликання позачергового пленарного засідання є частина восьма статті 19 Регламенту Верховної Ради. Воно призначене на 16:00 повідомляє видання ЧАС

Loading...

Разумков розпорядився Апарату Верховної Ради забезпечити підготовку і проведення позачергового пленарного засідання і проінформувати народних депутатів про питання, розгляд яких заплановано на ньому. Які це питання, в повідомленні на сайті парламенту не уточнюється.

За даними телеканалу «Наш» на цьому засіданні добровільно підуть у відставку прем’єр-міністр Гончарук і більше 90% нинішнього складу Кабміну.

Журналісти відзначають, що Зеленський 10 місяців намагався домовиться з людьми, які живуть за гроші Порошенко. Він намагався переконати їх, що країна важливіша ніж вкрадені у народу гроші, що Порошенко це не Україна, а банальний мародер.

На превеликий жаль Президента не чули і він починає чистки.

У найближчі дні в відставку піде генеральний прокурор Рябошапка, прем’єр Гончарук і більше 90% уряду.

Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !
Loading...
Ви не виправдали довіри! Зеленський pвe і мeтaє: Рябошапка, Гончарук і 90% кабміну на вихід вже зaвтрa Ви не виправдали довіри! Зеленський pвe і мeтaє: Рябошапка, Гончарук і 90% кабміну на вихід вже зaвтрa Reviewed by Admin on березня 02, 2020 Rating: 5

Немає коментарів