Зупиніть це, поки не пізно!” Кравчук гнівно звернувся до Зеленського!


Перший президент України Леонід Кравчук звернувся до нинішнього глави держави Володимира Зеленського та закликав зберегти цілісність країни в кризовий період.

Також свій посил він адресував Верховній Раді та Кабміну, зазначивши, що в такий непростий час, як зараз, вкрай важливо не дати вийти ситуації з-під контролю. Текст послання Кравчука опублікував сайт “Гордон”.

“Шановний президенте, Володимире Зеленський! Шановні Верховна Радо і уряде України! Дозволю собі, покладаючись на свій чималий досвід, нагадати вам, що розвал держави починається з ухвалення рішень, які не відповідають національним інтересам, і невміння або нездатність досягти виконання необхідних для життя країни рішень і даних владою обіцянок”, – зазначив перший лідер незалежної України.

“Сьогодні ми стоїмо на межі, за якою анархія і вседозволеність. Зупиніть це, поки не пізно! Кожен чиновник повинен нести відповідальність (підкреслюю, юридичну) за свавілля”, – додав він.


Кравчук також наголосив, що держава не може залишати без реагування загрозливі дії кого-небудь, особливо коли йдеться про можливу загибель людей. Він висловив переконання в тому, що моральна порожнеча і дикість повинні суворо каратися, інакше Україна не зможе вибратися з прірви.

“СЬОГОДНІ ПИТАННЯ СТОЇТЬ ТАК: КОЖЕН ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ СВОЇМИ ДІЯМИ АБО ДОПОМАГАЄ ДЕРЖАВІ І СОБІ, АБО ЗАВАЖАЄ, ПІДДАЮЧИ ПРИ ЦЬОМУ ЗАГРОЗІ Й ВЛАСНЕ ЖИТТЯ. ВИБОРУ ТУТ НЕ ІСНУЄ. ОБ’ЄКТИВНИЙ БІЛЬ СИЛЬНІШЕ НАШИХ БАЖАНЬ. НЕ ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ, ЩО ЧАСТИНА ЛЮДЕЙ, НАВІТЬ ПІД ЧАС ВИБОРУ МІЖ ЖИТТЯМ І СМЕРТЮ, РОЗУМІЄ ДЕМОКРАТІЮ ЯК ВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ, ЯК НЕБАЖАННЯ ДУМАТИ І ДІЯТИ В РАМКАХ ГУМАННИХ І ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ”, – ПОДІЛИВСЯ СВОЄЮ ДУМКОЮ З ВЛАДОЮ УКРАЇНИ ПЕРШИЙ ПРЕЗИДЕНТ.

Зупиніть це, поки не пізно!” Кравчук гнівно звернувся до Зеленського! Зупиніть це, поки не пізно!” Кравчук гнівно звернувся до Зеленського! Reviewed by Moderator on травня 05, 2020 Rating: 5

Немає коментарів