Марш ветеранів очолять Ярош і Забродський: опубліковані вимоги до учасників!



24 серпня, в День Незалежності України, в столиці відбудеться велика подія – Марш ветеранів. Участь у ньому візьмуть ветерани АТО та ООС, волонтери та активісти. Сьогодні стало відомо, що очолять рух генерал-лейтенант Михайло Забродський і командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош. Опубліковані вимоги для учасників.

Про це повідомляє Олександр Погребиський у Фейсбуці. 

Марш ветеранів розпочнеться о 10:30 24 серпня. Всіх запрошують зібратися біля станції метро «Університет».

Маршрут побудований відповідно до традиції військового параду в Україні. Організатори відмічають, що кілька останніх років влада відмовляється від такого дійства.

«Ми маємо показати нашу шану тим, хто і зараз боронить нашу батьківщину. Ми готові до захисту України. З Незалежністю не жартують», – зазначив Забродський.

Організатори Маршу висунули вимоги до всіх учасників:

Читайте також

Учасників просять прийти охайно одягненими, військових та ветеранів – одягнути свою форму, для ЗСУ – це польовий «піксель», а для добровольчих формувань – прийнятий однострій.

З собою можна брати власні нагороди.

Оргкомітет розробив схему маршу, яка полягає в графічному відображенні розташування «коробочок» військових у місці збору та їхнього руху. Усі територіальні «коробочки» та «коробочки» окремих підрозділів матимуть власне місце та шикуватимуться згідно з інструкціями. Рекомендована дистанція між ними – 5 метрів.

Під час заходу учасників просять зберігати також соціальну дистанцію. У місцях великого скупчення людей учасники мають одягнути маски. Тим, хто не матиме можливості її придбати, маску видаватимуть безкоштовно.

Окрім того, людей просять користуватися дезінфекторами та не торкатися руками обличчя.

Марш відбудеться без політичних гасел та прапорів.

Марш ветеранів очолять Ярош і Забродський: опубліковані вимоги до учасників! Марш ветеранів очолять Ярош і Забродський: опубліковані вимоги до учасників! Reviewed by Moderator on серпня 21, 2020 Rating: 5

Немає коментарів