Білл Гейтс розповів про небезпеку щеплення від коронавируса!



Філантроп і засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс висловив побоювання, що в світі в широкому доступі можуть стати доступними небезпечні вакцини від коронавирусной інфекції, так як вони все ще не пройшли необхідну перевірку і тому є небезпечними. Як передає Replyua.net, про це повідомляє видання Wired. Відзначається, що в зв'язку з «гонкою за вакциною» уряди низки країн можуть схвалити і приступити до виробництва препарату, в безпеки і ефективності якого є сумніви. «Б'юся об заклад, що десь у світі з'являться вакцини без повної нормативної перевірки, які будуть доступні великій кількості пацієнтів», - заявив Гейтс.

Він вважає, що подібне може статися в Китаї або в Росії. За словами Гейтса, незалежно від результатів третьої (останньої) фази випробувань вакцини потрібно буде три-чотири місяці тільки на те, щоб виявити її побічні ефекти. Крім усього іншого, потрібно перевірити сполучуваність препарату від COVID-19 з деякими аутоімунними захворюваннями.

На сьогоднішній день з 17 кандидатів в щеплення, які досягли другій стадії клінічних випробувань і визнаних Всесвітньою організацією охорони здоров'я як такі, понад половини розробляються китайськими компаніями, або у співпраці з ними.

Білл Гейтс розповів про небезпеку щеплення від коронавируса! Білл Гейтс розповів про небезпеку щеплення від коронавируса! Reviewed by Moderator on серпня 19, 2020 Rating: 5

Немає коментарів