Міфи скептиків не мають відношення до реальності. Крок за кроком Україна Зеленського йде до одужання і зміцнення.



Розглядаючи детально структуру побудови ментальної платформи українського суспільства, все більше стає незрозуміло де особа, а де рило, і тд ..

Але одне ясно, брехня витоптала колію в мізках, затвердила свою владу, твердо впевнена що її раби ніколи не вийдуть на світло, тому що бояться його, і за всіма правилами деградації, готові здохнути овочами без батьківщини і прапора, традиційно звинувачуючи когось у своєї ущербності. Вона огорнула уми своєю реальністю, ненавидить правду і всіма силами закриває їй рот.

Брехнею, можновладці в Україні, від дня незалежності, вивели вид мовчазних рабів, з вірусом фатальною утопічною любові до апокаліпсису. І так було завжди, і все по колу, поки це коло не розірвало Зеленський, у якого не те що немає скелетів в шафі, у нього навіть шафи немає ..

Роками зі своїх телеканалів і куплених ротів, злодії і маніпулятори витруювали з людей честь, совість, порядність, прищеплювали страх, ненависть, нарікання, плітки і невдоволення.
Заради свого безмірного збагачення, вони перетворили Україну на територію брехні ..

І який результат? Як собаки Павлова, Зеленського почали ненавидіти, принижувати і висміювати ДО ВИБОРІВ і ПІСЛЯ, і як апогей абсурду, звинувачувати його в тому що зробили з країною за 28 років .. Хто завгодно, тільки не Зеленський. Фантастика скажете? Але це реальність, сумна реальність масового ураження.

Але ..

В Україну прийшов новий час. Нове життя. Міфи отруєних скептиків не мають відношення до реальності. Крок за кроком Україна йде до одужання і зміцнення. Ми свідки реальних системних перетворень, це визнає світ.

Створивши собі ілюзію клоуна, малороса, суп з чебурашки на службі олігархів, в цьому своєму наркотичному угарі вони пропустили Зеленського як ефективного безкомпромісного менеджера, жорсткого функціонера, який дав обіцянку змінити систему. А він завжди тримає своє слово. Падати їм доведеться боляче ..

Що чекає Україну?
Те що було обіцяно. І навіть більше. Масштабні реформи всіх гілок влади. Все що робить життя простих людей краще і достойніше. Прозорість і легкість бізнесу, прихід інвестицій, будівництво доріг та інфраструктури ітд. Росія вже втратила Україну, надії на повернення до влади порошенко, або тимошенко, або жваво, Медведчука та ін, теж втрачені. Імперія реваншистів брехні руйнується планомірно.

Ви думаєте що я перебільшую?
Зовсім ні. Я навіть не договорюю, все набагато краще.
А що вони? За свої мільярди вони адже здатні на реванш? Ні, їх час минув, їх влада дорівнює нулю, вони залишилися в минулому. Майбутнє їх не приймає.

Пам'ятайте що сказав Зеленський?
«Як політики вони померли, а як люди і не народжувалися ...«
Так, правда завжди непопулярна і неприйнятна, але так в підсумку краще. І тут немає поняття у кожного своя правда, правда це правда. Вона суверенна і незалежна. Вона завжди краще надутих »фактів» про важливість повітряних замків і мильних бульбашок.

«Дурний той чоловік який не змінює своєї думки. »Уїнстон Черчиль.

Важко? Можливо. Але такий вибір. Правильний вибір..

Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !

Міфи скептиків не мають відношення до реальності. Крок за кроком Україна Зеленського йде до одужання і зміцнення. Міфи скептиків не мають відношення до реальності. Крок за кроком Україна Зеленського йде до одужання і зміцнення. Reviewed by Moderator on серпня 28, 2020 Rating: 5

Немає коментарів