Непросто жити, коли вся країна розглядає тебе з ранку до ночі під мікроскопом.



КОМУ ЦЕ ВИГІДНО ..? ... !!!

Точка зору: «Весь цей крик в ЗМІ про Зеленського - такий шитий білими нитками, дешевий і тупий». почитайте

Я так розумію, що вся країна, коли мова заходить про політику, а мова про політику заходить нині так часто, як ніколи раніше, живе одним: Зеленським! На всьому інформаційному просторі з ранку до ночі - ЗЕЛЕНСЬКИЙ!

Всі телеканали (і не тільки украінскіе😂), все соцмережі тільки про одне: Зеленський то, Зеленський це ... Одні його люблять, інші критикують, але говорять про нього все! І тільки про нього. В житті ще в історії України народ так не жив своїм лідером.

Як же складно відродити Україну, коли багато навколо тільки вимагають, а самі не чого не роблять. Коли навколо демагогія і мало конструктивних пропозицій. Коли кричать на все горло свої поради, але до взяття відповідальності не доходять. Президент Володимир Зеленський отримав розграбовану і озлоблену країну. І взяв на себе зобов'язання відродити Україну, зробити всіх Українців багатими і щасливими.

Більша частина простих нормальних людей його підтримує, поважає і любить. Ці люди знають, що хороші зміни будуть, бачать щось хороше, що вже зроблено, довіряють своєму лідерові. Їм дихається з ним легко. Вони живуть радістю, позитивними думками, надіями, прокидаються і проживають день в гарному настрої.

Менша частина його не любить, в хороше не вірить, ниє, у них все погано, вони все нещасні. Вони живуть ненавистю, страхом, невдоволенням і злістю. Ну, як там кажуть? Кожному - по вірі дано😂. Особисто мене все влаштовує!)) А Володимиру Олександровичу - витримки і терпіння!

Непросто жити, коли вся країна розглядає тебе з ранку до ночі під мікроскопом. Але, з іншого боку, якщо ти змусив говорити про себе всю країну, ти - Особистість. А якщо врахувати, що тих, хто ставиться до тебе з повагою і довірою набагато більше, ніж ненависників, ти - чудова Особистість.

Всі ті нікчеми, хто зараз пнеться і піариться на його імені, влаштовуючи скандали, виставляючи йому ультиматуми, якісь вимоги, записуючи якісь звернення, кожен нікчемний черв'як вважає своїм священним обов'язком щось гавкнути з приводу кожного слова «великого, жахливого і могутнього »Зеленський, кожного його жесту, кожного подиху, кожної гудзики.

І весь цей піар - такий «шитий білими нитками», дешевий, тупий, всі ці жалюгідні дрібні людці, що паразитують на його імені, як цвіль, це все - сміття, який забудеться, розвіється, перемелется. А ЗЕЛЕНСЬКИЙ увійде в історію.

І перш ніж звинувачувати у всіх сьогоднішніх бідах Володимира Зеленського та його команду, подумайте, хто 30 років грабував нашу армію, знищував медицину і освіту, залишив країну без промисловості.

Будь-яка стара корупційна і безсоромна влада як центральна, так і місцева вимагає повного перезавантаження і справедливого покарання. Іншого шляху немає. Це буде служити уроком майбутньої влади.

Автор Наталія Нестерова

Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !

Непросто жити, коли вся країна розглядає тебе з ранку до ночі під мікроскопом. Непросто жити, коли вся країна розглядає тебе з ранку до ночі під мікроскопом. Reviewed by Moderator on вересня 11, 2020 Rating: 5

Немає коментарів