Україна пограбована. Я провів своє маленьке розслідування, і скажу те що знаю.



Що змінилося?
Чесний неворующій президент це зовсім недавно була фантастика. Адже до нього голова риби, будь-яка, була гнила на 200%. Тому і згнила вся риба. Україна стала бандитським общаком який дерибанили все від верху до низу. Це відбувається і зараз, але тільки вже не нагорі. Я провів своє маленьке розслідування, і скажу те що знаю.

Раніше посади міністрів, депутатів, продавалися за серйозні мільйони. Наприклад мій знайомий при владі Тимошенко, хотів в її фракцію, і приніс два мільйони доларів. Але вона на той період продавала місця по 4,5. Тому його з його копійками висміяли і сказали що за ці гроші можна тільки до Симоненко.

І так було завжди. При будь-якій владі. Сам похід у владу в свідомості українців асоціюється з особистим збагаченням. Я пам'ятаю коли прийшов Янукович, в перший місяць в Києві було зареєстровано понад 1,5 тисячі угод по елітної нерухомості. З автомобілями теж саме.

Коли прийшов порошенко, все збільшилося в три рази. Мало того. Кожен транш МВФ супроводжувався спустошенням автосалонів і покупкою нерухомості по всьому світу. Навіть новообраний мер Києва, в перший робочий день збільшив розмір хабара за вирішення земельного питання з ста тисяч до 300тис у.о. І на подив усіх правоохоронних органів, САМ приїжджав за грошима.
На відновлення України після кривавого режиму порохопутіна, підуть роки зусиль і дисципліни. При бажанні.

А що зараз?
З приходом Зе влади, нерухомість ніхто не купив, автомобілі, яхти, літаки, теж. І тепер найцікавіше. Всі посади і міністрів і депутатів, зайняли звичайні люди, без мільйонів. Тобто те що раніше не було можливим навіть уявити, в Україні, зараз це є в реальності. Корупція у вищих ешелонах влади впала в нуль.

«Автор ти неправий, там повно людей олігархів». А ось тут священний грааль українців. Йти у владу щоб збагатитися. Тому такі випадки будуть. Олігархи знають як обманювати українців. Ви думаєте що всі такі як Зеленський? Ні, хтось досі шукає для себе можливості. Тим більше що їх є кому пропонувати.

Проблема не в тому що їх купують, а в тому що вони продаються.
Україна бідна країна? Ні вона пограбована. Чому? Тому що народ вибирав своїх, щоб брати з них приклад, і пояснювати собі мовляв там мільйони крадуть, а я чуть чуть. А шо робити, життя таке. А коли прийшла чесна влада, то багато хто розчарувався. Чому?

Тому що українці не знають що таке жити в рамках закону. Є телефонне право, знайомий суддя, поліцейський, депутат ітд. Все вирішується, всьому є ціна. Так живуть всі. Тому я написав що підуть роки, при бажанні. А його немає. Українці їдуть в країни де є закон, і живуть там строго виконуючи всі норми держави. У себе в країні вони плювали на все. Вкрасти, обдурити ближнього, наварити, обвести навколо пальця, намутити схеми .. Ось причина по якій Україна бідна.

Подивіться, освічені люди, глузливо обговорюють особистості прем'єра, міністрів, президента .., абсолютно не чуючи інформації.

Президент поїхав за інвестиціями, які привіз. Корупційна опозиція каже що нам здається що ти там зустрічався з нашими російськими господарями. Зрада і імпічмент однозначно.
Прем'єр каже давайте будувати дороги, школи, лікарні. Ні, нам це не треба, ми хочемо іржати з фоток твоєї молодості.
І все в цьому дусі.

Закони прийняти це рівним рахунком нічого. Хто буде їх виконувати? Ті хто живе схемами, шукаючи шлях обходу законів? Де все від пологового будинку до кладовища пронизане корупцією як способом життя? Навіть не смішно.

Україна це країна невивчених уроків і невизнаних геніїв. Українці успішні за кордоном. У своїй країні вони ніхто. Будь-які таланти і унікальність, викликають заздрість, глузування, презирство ітд. За опитуваннями емігрантів, 90% виїхали не через уряд, а через дебільності і примітивної нахабства населення. Люди втекли від людей. Заздрісних, тупих, хамовітих, і брехливих.

Знаєте в чому мене звинувачують? За що зневажають і ображають? За підтримку України, президента, віри в майбутнє, в позитив. За те що ставлю акцент на хорошому. Виявляється можна говорити про хороше, про успіхи країни, про світлих тонах, про позитивні сторони. Не можна пишатися президентом, тим більше поважати. Тільки кидання лайном і ненависть стали вхідним квитком. Тільки висміювання і агресивне приниження. Тобто плисти з усім лайном за течією це норма, а йти проти течії, маючи свій погляд і позицію, це вже прям зрада національної ідеї? Україна ти точно не Росія?

Вчора один персонаж з надр когнітивного дисонансу, бився в істериці мовляв я ображаю титульну націю. Вдумайтеся, титульну націю. Миючу підлоги та посуд по всій Європі .. вибрати Кравчука, Кучму, Ющенка, Януковича, порошенко .. Своїми руками ставлячи галочки в кабінках ..

І не забувайте що президент України Зеленський, творець величезної успішної в світі медіаімперії, який заробив мільйони доларів своїм талантом і здатністю приймати відповідальні рішення, який ніколи не програє і не здається, тримає слово і завжди приходить до мети, і який в Україні природно клоун, малорос , маріонетка, ітд.

Чи потрібні вороги тобі Україна? Думаю ні. Один з одним самі впораємося.
Або є варіанти?

Автор Евгений Середа
Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !

Україна пограбована. Я провів своє маленьке розслідування, і скажу те що знаю. Україна пограбована. Я провів своє маленьке розслідування, і скажу те що знаю. Reviewed by Moderator on вересня 01, 2020 Rating: 5

Немає коментарів