«Ну як так? Зрада на ТБ»: «Новий» анонсував новорічне привітання президента України… Порошенка



На «Новому каналі» вже анонсували новорічне звернення Президента України Правда, канал забув, що президентом України став Володимир Зеленський. «Новий канал» анонсував новорічне звернення Президента України Петра Порошенка. Телеграм канал «Україна. Новини »прокоментував таку ситуацію: « Ні дня без зради ».

Як сприйняли подію українці Українці теж коментують курйоз. «Ось це поворот», «Ну нарешті-то …», «Господи. Не дай це знову стане президентом. »,« Сподіваюся колись це буде правда »,« може краще кого-то другого?) » , – пишуть українці в обговореннях телеграм-каналу (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації).


Порошенко вітає з Днем кіно Нагадаємо, сьогодні колишній президент України Петро Порошенко привітав всіх з Міжнародним днем ​​кіно. Петро Олексійович зазначив, що рік видався складним для всіх сфер, кінематограф не став винятком. Однак українська кіноіндустрія все ж змогла подарувати глядачеві кілька прекрасних прем’єр. Порошенко згадав серед них «Мої думки тихі», «Наші Котики» і «Атлантиду». На прем’єрі «Атлантиди» Петро Порошенко побував разом зі своєю дружиною. Фільм йому дуже сподобався. «Дуже важливо, щоб цей фільм побачили люди з обох сторін лінії зіткнення на Донбасі. Дуже важливо, щоб його побачив весь світ, і до 4 високих нагород шанованих кінофестивалів додався і «Оскар», – написав колишній президент в своєму пості-відкликання.

Порошенко вітає з новорічними святами Звичайно, Петро Порошенко привітає українців з Новим роком і в ніч з 31 грудня на 1 січня, однак уже зараз він вітає всіх з святами, і не просто словами, а запрошенням в Roshen Winter Village в столиці. «Там вас чекає справжня зимова казка, я перевірив», – зазначає екс-гарант.

Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !

«Ну як так? Зрада на ТБ»: «Новий» анонсував новорічне привітання президента України… Порошенка «Ну як так? Зрада на ТБ»: «Новий» анонсував новорічне привітання президента України… Порошенка Reviewed by Moderator on грудня 29, 2020 Rating: 5

Немає коментарів