Ідеальна фігура! Олена Зеленська підкорила українців новорічним образом. ПЕрехоплює подих від побаченого!



Перша леді України поділилась новим роликом, де постала в бездоганному вбранні. Вона представила проєкт “Дивовижна поштівка”, який присвячений тому, щоб надсилати привітання чи підтримку близьким оригінальним способом.

Перша леді України Олена Зеленська на особистій сторінці в інстаграмі оприлюднила новий відеоролик. Він преставляє проєкт “Дивовижна поштівка”. З його допомогою можна оригінально привітати рідних та друзів зі святами, що наближаються.

Олена Зеленська поділилась, що вона щороку отримує різні картинки-привітання зі святами. Але натомість тепер можна створити власну українську поштівку.

Над створенням листівок працювали українські художники, які створили 12 картин. Їх анімували – і так народилися неймовірні картинки, які може створити кожен на сайті.



У новому відео, яке представила перша леді України, не можна оминути увагою й її образ. Олена Зеленська знову підкорила елегантністю. Вона постала перед камерою на тлі різдвяної ялинки у в’язаній сукні верблюжого кольору з горлом на довгий рукав. Вбрання вдало підкреслило бездоганну фігуру першої леді.

Густе волосся Олена Зеленська розпустила і вклала пишними локонами, що додало look ніжності та жіночності. На обличчі вона зробила гарний макіяж: підкреслила очі коричневими тінями, а губи нафарбувала нюдовою помадою.

Ідеальна фігура! Олена Зеленська підкорила українців новорічним образом. ПЕрехоплює подих від побаченого! Ідеальна фігура! Олена Зеленська підкорила українців новорічним образом. ПЕрехоплює подих від побаченого! Reviewed by Moderator on грудня 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів