Для мене єті факти показник лише одного: Зеленський зацікавлений в розвитку України і крапка.



Кожному з нас знайоме почуття, коли ми радіємо за кого-то, часом, більше, ніж за самих себе. Ми раді завжди, коли торжествує те, що ми любимо, що нам близьке, що те саме нашим цінностям.

І нам боляче, коли добро штовхають ногами. Щоб топтати честь і справедливість. Коли намагаються задушити світло, облити брудом чистоту. Висміяти розум. Принизити гідність. Оббрехати. Перевернути світ догори дном і нав'язати як ідеологію зло, брехня, агресію. У мене є близькі люди, чиї успіхи і радості окриляють і мене. Але є в Україні для чесних людей з головою і неперевернутимі цінностями, і для мене в тому числі, живий символ миру, порядності, вірності, людяності, здорового глузду, добра і света.І у нього є свої успіхи і досягнення. Посили суспільству, цінності і пріоритети, які він отстаівает.Ето, в першу чергу,

ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ: «Ніколи не кидати своїх». Повернення в'язнів Кремля, миттєва реакція і професійна робота по збитому українському Боїнгу, евакуація людей з Ухань ... А скільки коштів було мобілізовано, щоб допомогти людям повернутися в Україну, коли закривали кордону! Величезна виконана робота по звільненню Марківа ... Оперативна допомога людям, які втратили житло в результаті вибуху в Києві, допомога людям на Закарпатті в період стихійного лиха, постраждалим при пожежі на Луганщині. І всюди він перший, хто готовий відгукнутися і летіти на допомогу, тиснути, штовхати всі бюрократичні механізми, щоб надати цю допомогу якомога швидко і ефективно.


ЦЕ ЧЕСНІСТЬ. Прийняття низки законів, необхідних для того, щоб гроші пішли в казну, а не по приватних кишенях, які обіцялися і не приймалися десятиліттями, тому що були невигідні власникам «приватних кишень». Це і ринок землі, і приватизація підприємств, і легалізація (різного), і введення РРО, (сподіваюся, запрацює), це те, що давно працює в розвинених країнах, і з приходом Зеленського, який, часом буквально продавлює ці речі з великими труднощами , починає потихеньку наближати і нас до цивілізації. І створення «Дія». Для мене це показник лише одного: людина зацікавлена ​​в грошах в бюджет, а не в свою кишеню. Йому важливо, щоб це працювало на країну, а не на схеми.

Це творення. Будівництво і оживають підприємства. Він будує. І шукає всі можливі шляхи, щоб «померле» запрацювало і стало приносити доходи. Продаж одних збиткових державних підприємств, реформування інших, створення держ замовлень, залучення інвесторів, закони про концесії, інвестнянях.


ЦЕ ПАТРІОТИЗМ. Величезна увага до безпеки і обороноздатності країни. До військових, до людей. Скільки разів Верховний Головнокомандувач був на фронті, щоб особисто бачити ситуацію, і умови військових, знати їх потреби, потреби, допомагати. Це перемир'я. Збільшення бюджету на армію. Блискучі підписані військово - технічні договору з Великобританії і Туреччиною про співробітництво в сфері оборони і безпеки. Отримане партнерство НАТО. Розгорнутий військовий госпіталь з початком пандемії, добудований Широколанівський військовий полігон; сучасні модулі, техніка, відправлені на фронт ... Його ставлення до мови, українських традицій; данину українцям, які творять історію і прославляють Україну: вченим, митцям, добровольцям, ліквідаторам аварії на ЧАЕС ... Допомогу їм, нагороди, почесті, увагу.

ЦЕ колосальна працьовитість і самовіддача. Найяскравіший тому приклад: протистояння з пандемією. Я не втомлюся повторювати: саме Зеленський врятував Україну від катастрофи, хоча багато хто цього навіть не помітили. Вчасно зреагував, знайшов кошти, провів десятки телефонних та інших переговорів, щоб отримати допомогу, звідки тільки можливо. І отримав: матеріальну, гуманітарну, технічну; професійну підготовку для наших лікарів; наповнив наше «нічого», «нуль» всім необхідним і завдяки проекту «Велике будівництво» пом'якшив удар по економіці, забезпечив в такий період людей робочими місцями.

Підтримав підприємців, лікарів, тих, хто залишився без роботи, пенсіонерів. Продавив необхідні закони, щоб домовитися з МВФ і не допустити дефолт.Да, не все вдалося. І не його вина в тому, що «спадок» йому дісталося «не мед», що олігархи давно і міцно засіли на місцях, і правлять балом, що наших людей так легко «купити», що рік цей видався одним з найважчих за останній час для всього світу. Але вдалося багато!

І всі його дії: це прагнення захистити, забезпечити, почути, допомогти, простягнути руку, чесно трудитися, подарувати світло і радість. До слова про останньому: яку чудову казку ОП на чолі з Президентом і Першої Леді подарував дітям на День Святого Миколая! Яка красива ідея була прикрасити кулі дитячими малюнками! Начебто, і не найголовніше, але дивлячись на це, відчуваєш, як підкрадається і до тебе дух Різдва і світлих свят, як душу наповнює тепло і хочеться комусь теж подарувати крапельку доброти.

Дуже шкода людей, які чогось захотіли його ненавидіти, не бачити цього за все, не цінувати, не радіти. Жити в негативі, бруду. Але знаєш, мій Президент, коли, озираючись назад на пройдений шлях, ти усвідомлюєш, що все це зробив ти, що ти зміг, вберіг, вирішив, врятував, допоміг, побудував; коли поруч з тобою - прекрасна жінка, чию любов ти завоював, коли у тебе є віддані друзі, коли в ці предговогодніе дні ти стоїш на святі, дивлячись на цю казку, подаровану тобою дітям, і знаєш, що ти - її творець, її частина , її головний учасник, - тобі є, чим пишатися, тобі є, за що себе поважати, у тебе є десятки причин відчувати себе щасливим.

І для мене твої успіхи, твої перемоги і твоя радість - це торжество світла, справедливості і добра. Тому дивлячись на твої перемоги, я відчуваю таку ж радість, яку приносять мені перемоги найближчих людей ... Ти - велика людина, шостий Президент. Це лише початок. Ти увійшов в лабіринт, тому з якого дороги немає. Ти пройдеш цей шлях і покинеш його, увійшовши в двері, під назвою «Історія» .І яка різниця, що за бруд там у тебе під ногами валяється і намагається тобі заважати, якщо погляд твій спрямований в небо. А на небі - зірки. Наташа Нестерова .
Для мене єті факти показник лише одного: Зеленський зацікавлений в розвитку України і крапка. Для мене єті факти показник лише одного: Зеленський зацікавлений в розвитку України і крапка. Reviewed by Moderator on грудня 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів