Кулеба розповів, чи приєднаються США до переговорів у “нормандському форматі”


Дмитро Кулеба
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що нині не йдеться про переформатування "нормандського формату". При цьому США завжди були "залучені тією чи іншою мірою".
Loading...

Керівник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що зараз не йдеться про офіційне залучення Сполучених Штатів Америки до переговорів у “нормандському форматі”.

При цьому зараз, на думку міністра, США формує двосторонній діалог з Росією задля припинення російської агресії, пише ASPI.
Loading...

“Щодо залучення Сполучених Штатів до процесу врегулювання, то, власне, вони завжди були до нього залучені тією чи іншою мірою. Зараз не йдеться про переформатування “нормандського формату”. Він залишається таким, яким є”, – сказав Кулеба і додав, що завдяки ініціативності адміністрації Байдена формується “двосторонній трек діалогу Росії та США”.
Кулеба розповів, чи приєднаються США до переговорів у “нормандському форматі”  Кулеба розповів, чи приєднаються США до переговорів у “нормандському форматі” Reviewed by Вася on грудня 15, 2021 Rating: 5

Немає коментарів