Дубневичі продали медіахолдинг «Галичина»


Фото ілюстративне
Медіахолдинг ТРК "Галичина", включно з радіостанцією "FM Галичина"та інформаційним виданням Galnet отримали нового власника. Ним став власник телекомпанії "Міст" Ігор Шумило.

Loading...

Про зміну власника повідомили 14 грудня на сайті Galnet.

За словами Шумило, редакційна політика після зміни власника не зміниться. Звільняти також нікого не будуть.

Шумило зауважив, що угоду про продаж ТРК “Галичина” підписали кілька днів тому. Однак він відмовився розголошувати її вартість. Львів’янин зауважив, що він зібрав гроші на купівлю медіахолдингу, працюючи на посаді директора ТК “Міст” з 1990-х років.

Loading...

З 2011 року ТРК “Галичина” через компанію “Енергія Консалтинг” належала родині Ярослава та Богдана Дубневичів. Її власниками були їхні діти – Юрій та Павло Дубневичі й Роксолана Пиртко. У грудні 2021 року засновник “Енергія Консалтинг” змінився. Ним стало ТзОВ “Телекомпанія Міст”, яка внесла у статутний капітал 1,5 мільйона гривень.

Однак станом на 14 грудня серед власників компанії у держреєстрі юридичних осіб все ще лишилися діти Дубневичів. Шумило запевнив, що незабаром цю інформацію змінять і він стане одноосібним власником медіахолдингу.

Дубневичі продали медіахолдинг «Галичина»   Дубневичі продали медіахолдинг «Галичина» Reviewed by Вася on грудня 14, 2021 Rating: 5

Немає коментарів