Зірку «Квартал 95» Олександра Пікалова оригінально привітали з 46-річчям: «Не йди в політику»



Олександр Пікалов відзначає 46-річчя, його привітали шанувальники

Сьогодні, 30 січня 2022 року, святкує свій День народження Олександр Пікалов – зірка «Квартал 95». Про це нагадали його прихильникам у Facebook.
Loading...

«Сьогодні День народження у справжнього рок-н-рольщика, байкера, приголомшливого актора, автора Студії «Квартал 95» і художнього керівника «Жіночого Кварталу» Олександра Пікалова! Пишіть свої привітання нашому Саші в коментарях», — повідомили у спільноті, яка присвячена творчості «Квартал 95».

Вони також опублікували чорно-білий знімок Пікалова, на якому він широко посміхається.



Скрін, Facebook Пікалов


«З Днем народження! Міцного здоров’я на многая благая літа!», «З Днем народження! Одне тільки прохання — не йди в політику», «Сашко, від щирого серця вітаю тебе з днем народження! Ти справжній артист!», — пишуть у коментарях прихильники артиста.


Скрін, Instagram Пікалов
Loading...

«Вітаю класного актора, рок-н-рол-рольщика, байкера з днем народження! Нехай життя буде цікавим і веселим!», «З днем народження, бажаю не втратити таланту, жартувати як хочеться, вільно говорити, свободи у творчості», «Хоч квартал не люблю, але тебе поважаю, з днюхою, здоров’я», — додають інші коментатори.
Зірку «Квартал 95» Олександра Пікалова оригінально привітали з 46-річчям: «Не йди в політику» Зірку «Квартал 95» Олександра Пікалова оригінально привітали з 46-річчям: «Не йди в політику» Reviewed by Вася on січня 30, 2022 Rating: 5

Немає коментарів