Авто спалахнуло після ДТП на українській трасі, всередині застряг водій: деталі і фото трагедії




Близько 8 ранку 31 січня в селі Стримба, що в Івано-Франківській області сталася смертельна аварія. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.
Loading...


На українській трасі сталося зіткнення трьох машин, одна з яких загорілася в результаті удару. Рятувальники ДСНС ліквідували пожежу. Після цього вони виявили в авто тіло чоловіка без ознак життя. Щоб його дістати рятувальникам довелося розрізати конструкції авто.



В аварії також травмувалися українці з інших автомобілів. Так, відомо, що ще двоє травмованих в ДТП були госпіталізовані в найближчу лікарню.


Loading...

На місце ДТП виїжджали рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини номер 11 міста Надвірна та Державного пожежно-рятувального поста смт. Делятин. Всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди встановлюють співробітники поліції, які працюють на місці ДТП.
Авто спалахнуло після ДТП на українській трасі, всередині застряг водій: деталі і фото трагедії Авто спалахнуло після ДТП на українській трасі, всередині застряг водій: деталі і фото трагедії Reviewed by Вася on січня 31, 2022 Rating: 5

Немає коментарів