Жyрнaлiстu вuклaлu вiдeо, як нaспрaвдi пoчuнaвcя мaйдaн. Вiдeо не для cлaбкuх нeрвaмu




З’явилося відео, які проливає світло на події 6-річної давності.

Багато людей до сих пір не розуміють, як насправді почався майдан.

Після появи в мережі даного відео, все стає на свої місця.

За 3 години до встановлення головної ялинки країни, Яценюк екстрено вивіз дорогу техніку. Він знав, що саме в цей вечір будуть встановлювати головну ялинку країни, оскільки десятиліттями ялинку встановлювали в один і той же час.

Таким чином Яценюк знав, що готується провокація насильства саме в цей момент.

Вночі комунальні служби почали установку каркаса і в цей момент з вулиці Інститутська спустилися невідомі люди в балаклавах, які відразу почали закидати міліцію і комунальні служби камінням.

В цей же момент було викликано підкріплення в особі Беркута.

Відзначається, що до появи Беркута на майдані все було готово. Журналісти 5 каналу Порошенко встановили освітлення, оператори зайняли зручні позиції. Була ціла команда журналістів 5 каналу, які були готові до бійні.

Також були невідомі люди в балаклавах, які також посіли зручні позиції.

Як все відбувалося?

Люди в балаклавах знаходилися на першій лінії. На другій лінії знаходилися роззяви, студенти, активісти які не знали, що планується силова акція з боку невідомих в балаклавах:

На третій лінії знаходилися журналісти, які були готові знімати «звіряче Побиття студентів».

Як тільки Беркут почав рухатися в перед, подоготовленние люди в балаклавах різко випарувалися вгору по вулиці Інститутська. Таким чином під гарячу руку Беркута потрапили дійсно прості роззяви, які поняття не мали, що їх використовують як гарматне м’ясо.

Журналісти 5 каналу, які перебували на третій лінії, знімали це все побоїще.

Невідомі в чорних масках спровокували Беркут на силовий сценарій, але потім раптом випарувалися. Під гарячу руку Беркута потрапляють дійсно прості роззяви другої лінії, а журналіст саме 5 каналу знімають це все видовище.

Ось так на ранок вся країна побачила побоїще, але ніхто не розумів, що це побоїще було чітко спровоковано лідерами майдану …

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!
Жyрнaлiстu вuклaлu вiдeо, як нaспрaвдi пoчuнaвcя мaйдaн. Вiдeо не для cлaбкuх нeрвaмu Жyрнaлiстu вuклaлu вiдeо, як нaспрaвдi пoчuнaвcя мaйдaн. Вiдeо не для cлaбкuх нeрвaмu Reviewed by Admin on січня 29, 2022 Rating: 5

Немає коментарів