Агресор отримав чіткий сигнал: гратися з ядерною зброєю не варто. Поразка Московії вже близько — дожмемо ворога





Президент РФ Володимир Путін отримав дуже чіткий сигнал про те, що гратися з ядерною зброєю не варто.


Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі каналу «Рада».

Loading...

«Не можу ані прибільшувати, ані применшувати будь-яку загрозу, але зараз президент Путін отримав дуже чіткий сигнал з різних місць про те, що з цією темою гратися взагалі не варто, тому що це вже про абсолютно інші речі», – сказав глава МЗС.

За словами Кулеби, після нападу Путіна на Україну всі дуже серйозно ставляться до «його жорстокості і, можна сказати, навіть варварства». Водночас міністр звернув увагу, що після указу Путіна про приведення у бойову готовність фактично своїх ядерних сил Китай закликав Росію до стриманості.


«Країною, яка публічно засудила ці дії, по суті, її (Росію – ред.) закликала до стриманості у поводженні з ядерною зброєю, став Китай, який тримає дуже стратегічну паузу загалом у питанні конфлікту, але тут вони негайно вийшли з позицією і чітко її заявили. Це був чіткий сигнал Путіну, що не треба гратися», – підкреслив глава МЗС.

Loading...

Окрім цього, Кулеба та державний секретар США Ентоні Блінкен обговорили питання нових санкцій проти РФ і додаткових бойових літаків для України.


Про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ у Фейсбуці.

Зокрема під час телефонної розмови з держсекретарем Кулеба висловив вдячність Штатам за вже надану Україні військову допомогу. Співрозмовники узгодили нові партії оборонної зброї для України.

Міністр особливо наголосив на важливості посилення Повітряних сил Збройних сил України.

Дмитро Кулеба та Ентоні Блінкен обговорили нові жорсткі санкції проти Росії. Вони домовилися, що санкційний тиск має постійно підвищуватися, допоки Росія не припинить війну та не звільнить українські території.

Керівники зовнішньополітичних відомств приділили окрему увагу спробам Росії обійти санкції за допомоги третіх країн та домовилися спільно працювати над закриттям можливих шляхів пом’якшення санкцій.

Кулеба наголосив, що Україна віддана пошуку шляхів дипломатичного врегулювання, але допоки РФ не демонструє готовності до конструктивних переговорів, всі союзники мають демонструвати єдність у підвищенні тиску на РФ на всіх фронтах.
Агресор отримав чіткий сигнал: гратися з ядерною зброєю не варто. Поразка Московії вже близько — дожмемо ворога Агресор отримав чіткий сигнал: гратися з ядерною зброєю не варто. Поразка Московії вже близько — дожмемо ворога Reviewed by Admin on березня 02, 2022 Rating: 5

1 коментар

  1. А самолётов нам походу не дадут. Читал об этом, да и наши эту тему больше не теребят, а могли бы уже трубить на всю катушку?

    ВідповістиВидалити