Здійснив три вильоти: з'явилося відео допиту російського пілота, який бомбив Харківщину





Уночі на 7 березня військовослужбовцям із Нацгвардії Харківської області вдалося затримати пілота збитого російського винищувача. Про це в Telegram повідомив очільник області Олег Синєгубов.
Loading...


За його словами, за посадою ворожий пілот є заступником командира авіаційного полку, який дислокувався у Воронеж: "Це один із головних учасників та свідків злочинів, які російський агресор чинить проти мирного українського населення". Окупант особисто здійснив 3 вильоти між Ізюмом та Балаклією.

Також Синєгубов зазначив, що російський нацист здав своїх координаторів і розкрив подробиці злочинних наказів – його завданням було бомбити мирні міста й відправляти координати для бомбування. Коли пілота запитали, чи розумів він, що внизу світломаскування й там могли бути цивільні, він сказав: "Я працюю за координатами".
Loading...

Наразі пілота передали для слідчих дій в районний відділ поліції міста Харкова. Ще очільник області повідомив, що другий пілот також живий й переховується у Харкові: поліція шукає воєнного злодія.

Дорогі українці, наші військові дають гідну відсіч ворогу по всій території нашої України! Ми маємо підтримку від партнерів, а Росію душать санкції. Зберігаємо спокій, підтримуємо та допомагаємо один одному. Віримо в ЗСУ!
Здійснив три вильоти: з'явилося відео допиту російського пілота, який бомбив Харківщину Здійснив три вильоти: з'явилося відео допиту російського пілота, який бомбив Харківщину Reviewed by Admin on березня 07, 2022 Rating: 5

1 коментар

  1. Скорее всего какая-то погань второго убийцу укрывает. Эх, найти бы сучек...

    ВідповістиВидалити