Щойно! Кулеба заявив: НАТО не таке, яким його уявляли. Всі маски знято – тепер все зрозуміло. ЗСУ вперед!



Вице-премьер-министр по вопросам европейской и евроатлантической интеграции Украины Дмитрий Кулеба во время заседания Кабинета Министров Украины, в Киеве, 26 февраля 2020 г. Фото Пресс-служба Кабинета Министров Украины / УНИАН

Loading...

Українці мають чітко й чесно побачити, що НАТО насправді не є таким, яким українці його собі уявляли, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, коментуючи відмову НАТО запровадити безпольотну зону над Україною.


“Коли НАТО поводиться так, як зараз, росіян це тільки підбадьорює і показує їм, що насправді НАТО сильне на словах, а не в діях. У НАТО існує політична згода, щоб союзники на двосторонньому рівні допомагали Україні всім, чим можуть. “Але сам альянс, як організація, по суті, усунувся, ми повинні говорити чесно, українці мають чітко й чесно побачити, що НАТО насправді не є таким, яким українці собі його уявляли, принаймні зараз. Якщо завтра вони змінять свою позицію – молодці. Але поки що їхня позиція не викликає поваги”, – сказав Кулеба в ефірі національного телемарафону в суботу.


Loading...


Окрім того, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав посилити санкції проти РФ, зокрема відключити Сбербанк від SWIFT, запровадити нафтове ембарго, закрити порти для російських кораблів, закрити криптолазівки та розірвати всі зв’язки з РФ.



“Росія переходить до потворної тактики, спрямованої на максимальну шкоду цивільному населенню: бомбить житлові квартали та критично важливі об’єкти інфраструктури, погрожує ядерним об’єктам. Санкції мають посилитися. Відключіть Сбербанк від SWIFT. Нафтове ембарго. Закрийте порти для російських кораблів. Закрийте криптолазівки. Розірвати всі зв’язки”, – написав Кулеба у Twitter у суботу.


Нагадаємо, що напередодн міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся до міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова із закликом, щоб він сказав президенту Росії Володимиру Путіну припинити безладні обстріли українських міст.


“Варварська військова тактика Росії полягає в тому, щоб маніпулювати цивільними стражданнями, яких вона сама завдає. Тепер Лавров звинувачує Україну в запобіганні евакуації мирних жителів. Скажіть своєму начальнику, щоб він припинив безладний обстріл українських міст. Покажіть світові, що Росія серйозно ставиться до переговорів “, – написав Кулеба
Щойно! Кулеба заявив: НАТО не таке, яким його уявляли. Всі маски знято – тепер все зрозуміло. ЗСУ вперед! Щойно! Кулеба заявив: НАТО не таке, яким його уявляли. Всі маски знято – тепер все зрозуміло. ЗСУ вперед! Reviewed by Admin on березня 05, 2022 Rating: 5

1 коментар