Росія намагалася продати Єгипту 27 тис. тонн вкраденого в Україні зерна




Росія намагалася продати Єгипту вкрадене в Україні зерно. Для цього в тимчасово окупованому Криму було завантажено 27 тис. тонн зерна на судно “Матрос Позинич”. Однак Єгипет відмовився купувати крадене зерно, тому росіяни вирушили з ним до Лівану та Сирії.
Loading...

Про це повідомили на “Миротворці”. Там зазначили: “Матрос Позинич” входить до підсанкційної “Об’єднаної суднобудівної корпорації”.obozrevatel.com

Loading...

Інформацію про спроби РФ продати вкрадене в Україні зерно у коментарі ЕП підтвердили і в уряді України. Там зазначили, що розорення тимчасово захоплених населених пунктів на Херсонщині, вивезення звідти зерна та сільськогосподарської техніки, підриває не лише продовольчу безпеку України, а й значну частину світу, залежну від українського продовольства.



“За нашою інформацією, російська сторона направила судно із зерном, вкраденим на півдні України, у бік Лівану та Сирії. МЗС уже звернулося до ліванських та сирійських органів, щоб вони заарештували вкрадений вантаж, якщо російський суховантаж зайде до їхніх портів. Тримаємо цю ситуацію на особливому контролі”, – наводить видання слова спікера МЗС Олега Ніколенка.
Росія намагалася продати Єгипту 27 тис. тонн вкраденого в Україні зерна Росія намагалася продати Єгипту 27 тис. тонн вкраденого в Україні зерна Reviewed by Admin on травня 04, 2022 Rating: 5

Немає коментарів