Перемога наближається, спільники Путіна сядуть на лаву підсудних, – Кислиця





Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця заявив, що перемога української держави над злочинною путінською армією вже близько. Це означає, що незабаром усі спільники російського диктатора Володимира Путіна опиняться за ґратами за воєнні злочини.

Loading...

З такою заявою Кислиця виступив на засіданні Ради безпеки Організації Об'єднаних націй щодо війни в Україні, написав він своїй сторінці у Twitter у четвер, 5 травня.

"Перемога над російською армією наближається з кожним днем, як наближається час, коли путінські спільники сядуть на лаву підсудних за воєнніі злочини та злочини проти людяності", – написав він.

Поспред нагадав про судовий процес двадцятирічної давності у Міжнародному трибуналі у Гаазі проти експрезидента Сербії Слободана Мілошевича. Його звинувачували у злочинах проти людяності. Кислиця натякнув, що Путіна та його спільників чекає така сама доля.
Loading...


"Покарання близьке. Мілошевич не довго залишатиметься самотнім", – сказано в повідомленні.


Як повідомляв OBOZREVATEL, Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, яка пропонує негайно створити спеціальний міжнародний трибунал для розслідування військових злочинів Російської Федерації в Україні.
Перемога наближається, спільники Путіна сядуть на лаву підсудних, – Кислиця Перемога наближається, спільники Путіна сядуть на лаву підсудних, – Кислиця Reviewed by Admin on травня 05, 2022 Rating: 5

Немає коментарів