Пропагандист Соловйов у касці приїхав до Маріуполя. Фото




У вівторок, 3 травня, у знищений російськими військами український Маріуполь прибув російський телеведучий і пропагандист Володимир Соловйов. Там він зустрівся з очільником бойовиків так званої "Донецької народної республіки" Денисом Пушиліним.
Loading...


Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі. Також Соловйов виклав фото, на якому він стоїть біля стели Металургійного комбінату імені Ілліча в присутності Пушиліна.

"З Денисом Пушиліним у Маріуполі на прохідній Заводу Ілліча. Всі подробиці вже завтра в Ранковому шоу "Повний контакт" радіостанції "ВестиFM" та каналу "Соловйов Live", – підписав він фото.
Loading...




Привертає на себе увагу те, що Соловйов екіпірувався так, ніби збирається йти у бій (каска, бронежилет, камуфляж), тоді як Пушилін стоїть поряд у звичайній цивільній куртці.

Як відомо, Металургійний комбінат імені Ілліча розташований на протилежному краю міста від комбінату "Азовсталь", де тривають бої між захисниками міста і російськими окупантами.

Раніше OBOZREVATEL писав, що українці зняли документальний фільм "Хроніки пекла" про життя у блокадному Маріуполі під цілодобовими обстрілами та бомбардуваннями з боку російської армії.


Пропагандист Соловйов у касці приїхав до Маріуполя. Фото Пропагандист Соловйов у касці приїхав до Маріуполя. Фото Reviewed by Admin on травня 03, 2022 Rating: 5

Немає коментарів