Кондратюк: Хвoрi на голову продажні твapюки запросили до Києва Сєрова і Сюткіна знаючи, що вони…


Російські артисти Олександр Сєров та Валерій Сюткін, які підтримали анексію Криму, зібралися з сольними виступами в Київ.
Loading...

Я бішусь від того, що є придурки – іншими словами їх називати не можна, - які запрошують давати концерти в Україні людей, які проти незалежності України. Вони просто хворі на голову продажні тварюки. Я не знаю, яке концертне агентство їх запросило, але цього категорично не можна робити.


В мене немає пристойних слів, щоб це охарактеризувати. Це абсолютно неправильно. Це розбещує мораль людей, якщо говорити філософськими категоріями. А насправді це просто свинство, тому що ці люди зробили свій вибір.
Loading...

Якщо вони кажуть, що при цьому вони нічого не мали до "мір, дружба, жвачка", то вони хворі на голову, у них немає мізків. Є талант, але немає мізків. Перетекло.


Є буквально 5-10 осіб серед російських артистів, яких можна назвати проукраїнськими. Макаревич, Ахеджакова, Шендерович і ще кілька людей, які не мовчки вважають, що Путін неправий, а говорять про це вголос. Ці люди можуть виступати в Україні. Всі інші – в сад. Дорослішайте. Йдіть до школи. Розбирайтеся в банальних речах, в тому числі в тому, хто такий Сєров і Сюткін. Великий, блін, рок-н-рольщик.
Loading...

А СБУ жує соплі, не робить ніякі заяви. Я вважаю, що СБУ не має права цього допускати, якщо вона Служба БЕЗПЕКИ України, а не просто пацани, які заробляють гроші.

Кондратюк: Хвoрi на голову продажні твapюки запросили до Києва Сєрова і Сюткіна знаючи, що вони… Кондратюк: Хвoрi на голову продажні твapюки запросили до Києва Сєрова і Сюткіна знаючи, що вони… Reviewed by Admin on січня 17, 2020 Rating: 5

Немає коментарів