Тиждень тому, а всі мовчать… «Okynaнтu добuвaлu бійця ВСУ», — насправді ось що сталося під час штурму українського опорнuка б0й0вuкамu, кадри




В Інтернеті опубліковані кадри, на яких видно, як росіяни пішли на штурм українського опорного пункту. При цьому пораненого українського солдата росіяни добили пострілом, що зафіксовано на кадрах зйомки.
Loading...

У соціальних мережах з’явилися кадри, як російські найманці захопили український опорний пункт «Баня» в районі Золотого на Луганщині: у ході бою загинув боєць ВСУ Максим Хітайлов. Кадри на своїй сторінці в соціальній мережі розмістив військовий експерт Юрій Колесников. Російські найманці пішли на штурм українських позицій 18 лютого рівно тиждень тому.

При цьому росіяни підтвердили захоплення, однак заявили, що намагалися допомогти пораненому бійцю української армії, але нібито обстріл з боку ВСУ завадив окупантам діяти. Однак, судячи з опублікованих кадрах, бойовики збрехали: ніякого обстрілу з боку української армії не було.
Loading...

На відео також потрапив момент, як російські найманці добили пострілом українського солдата.

«Розповіді російської пропаганди про те, що вони хотіли надати допомогу нашому пораненому, але обстріл ВСУ не дав цього зробити, брехня. Що стосується Максима Хітайлова — на відео є кадри, як його добивали», — зазначив Колесніков.

Позначка в кутку відеоряду підтверджує, що росіяни пішли на штурм близько 6:00 18 лютого.


Loading...






Досить дивним виявився коментар невідомого: «Мабуть не варто було виставляти це…»

Тиждень тому, а всі мовчать… «Okynaнтu добuвaлu бійця ВСУ», — насправді ось що сталося під час штурму українського опорнuка б0й0вuкамu, кадри Тиждень тому, а всі мовчать… «Okynaнтu добuвaлu бійця ВСУ», — насправді ось що сталося під час штурму українського опорнuка б0й0вuкамu, кадри Reviewed by Admin on лютого 25, 2020 Rating: 5

Немає коментарів