На Волині та Львівщині на вихідні ввели режим максимального обмеження пересування


Про це сьогодні, 10 квітня, повідомляє пресслужба Волинської обласної держадміністрації.

“Починаючи з 11 квітня, у вихідні дні в області вводиться режим максимального обмеження пересування. Зокрема, з 13.00 суботи до 06.00 год. понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь”, – йдеться у повідомленні.

Як пояснили в ОДА, до додаткових обмежувальних заходів вдаються, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні. Таке рішення прийняте на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 9 квітня.

Напередодні, у четвер, з аналогічним закликом до мешканців Львівщини звернувся голова ОДА Максим Козицький.

“Прошу вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13:00 суботи до 6 ранку понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення”, – зазначив очільник Львівщини.

Як повідомляв Укрінформ, аналогічні заходи анонсували голови Київської та Івано-Франківської обладміністрацій.

Станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.
Post Pagination


На Волині та Львівщині на вихідні ввели режим максимального обмеження пересування На Волині та Львівщині на вихідні ввели режим максимального обмеження пересування Reviewed by Moderator on квітня 10, 2020 Rating: 5

Немає коментарів