Увага! Секретний план Саакашвілі, вони вже піджали хвости. Неочікувана правда із ОП


У мережі спливли неочікувані подробиці можливого призначення Саакашвілі на посаду віцепрем’єра, які точно не залишать Вас байдужими.

Інсайдерською інформацією поділився телеграм-канал Розвідник. Надалі подаємо в оригіналі.

“Призначення Саакашвілі має під собою логіку: зростаючий рейтинг Порошенка з одного боку і посилення впливу Авакова з іншого, повинні мати противагу, в іншому випадку Зеленський може повторити долю Ющенка, – йдеться у повідомленні.

За словами каналу, за призначенням Міхеіла Саакашвілі у Кабмін можна дізнатися почерк екс-президента Леоніда Кучми – система стримувань і противаг дозволяла йому довгий час зберігати вплив і залишатися при владі, поки його опоненти і політичні противники були зайняті боротьбою один з одним.

Міхеіл Саакашвілі має особисті контакти як з Джорджем Соросом, так і з політичним істеблішментом в Вашингтоні, що робить його фігуру оптимальної у частині контролю за процесом реформ, з боку МВФ, і вибудовування відносин з Конгресом США і адміністрацією Трампа з боку команди Зеленського.



Хто саме стоїть за можливим майбутнім призначенням Саакашвілі – Сорос, Пінчук і Кучма, Ахметов, або він сам не має значення, адже суть від цього не змінюється: посада віце-прем’єра для Міхеіла Саакашвілі – трамплін у велику гру, – повідомляє телеграм канал.

Що цікаво, сам ексгубернатор Одеської області назвав “повною нісенітницею” припущення, що через якийсь час після можливого призначення в Кабмін він розсвариться з президентом Володимиром Зеленським так само, як до того з п’ятим президентом Петром Порошенком.

Як відомо, питання про призначення Саакашвілі Рада, можливо, розгляне вже завтра, 24 квітня.

Увага! Секретний план Саакашвілі, вони вже піджали хвости. Неочікувана правда із ОП Увага! Секретний план Саакашвілі, вони вже піджали хвости. Неочікувана правда із ОП Reviewed by Moderator on квітня 23, 2020 Rating: 5

1 коментар

  1. Осталось добавить Сталина, Берик,и Ли Харви Освальда они тоже продвигали Саакашвили. Маразм , а не комментарий.

    ВідповістиВидалити