“Прорвали” кордон поліції! “Нацкорпус” прийшов до Зеленського. Біля ОП масштабний мітинг. Озвучено вимоги!



Вдень у понеділок, 24 серпня, частина учасників Маршу захисників України в Києві рушила з Майдану Незалежності до Офісу президента.

Там почався мітинг, учасники якого вимагають звільнити з-під варти підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, а також Юлію Кузьменко та Яну Дугарь, які перебувають під домашнім арештом.

Про це повідомляє кореспондент “Страни”.

Так, “азовці” на чолі з Білецьким прорвали рідкий кордон поліції і пройшли до Офісу президента, після чого почали свій мітинг.

Акцію проводять на підтримку Антоненка, який знаходиться в СІЗО за підозрою в причетності до вбивства Шеремета. Учасники акції вимагають звільнити його зі слідчого ізолятора. Також учасники протесту вимагають звільнити з-під домашнього арешту інших підозрюваних у справі Шеремета: Яну Дугарь і Юлію Кузьменко.

Відео з акції опублікував “Національний корпус” в Телеграмі.

Нагадаємо, сьогодні в Києві проходить “Марш захисників України” з нагоди 29-ї річниці Дня Незалежності.

Марш стартував від парку імені Тараса Шевченка, в ньому взяли участь українські військовослужбовці, бійці добровольчих батальйонів, організації ветеранів бойових дій і сімей загиблих військових.

За словами організаторів, у марші всього було сформовано 48 колон. Представник “Азова” заявив, що в заході взяло участь близько 100 тис. чоловік. Учасники маршу рухалися з дотриманням дистанції, правда, далеко не всі скористалися масками.

У перших колонах йшли матері і члени сімей загиблих військовослужбовців, а також українські бійці, які отримали бойові поранення. У марші брали участь не тільки представники різних областей України, також на Майдані були люди з такими прапорами США, Туреччини, Білорусі та іншими.

“Прорвали” кордон поліції! “Нацкорпус” прийшов до Зеленського. Біля ОП масштабний мітинг. Озвучено вимоги! “Прорвали” кордон поліції! “Нацкорпус” прийшов до Зеленського. Біля ОП масштабний мітинг. Озвучено вимоги! Reviewed by Moderator on серпня 24, 2020 Rating: 5

Немає коментарів