Читати тим кому небайдужа Україна, президент Зеленський і наше майбутнє.



Як все заплутано. «Не кидайте псам нічого, що свято, не кидайте перед свинями перел. Інакше свині затопчуть його, а пси повернуться і накинуться на вас. » (Від Матвія 7: 6)

Є старий прийом на флоті, для боротьби з пацюками. Ловлять багато щурів, садять в бочку, і закривають. Через час щури починають жерти один одного. І залишається тільки один щур. Ось її випускають. Інші щури бачачи таку ж як самі, не підозрюють що всередині вона вже інша, і вони для неї не родичі, а їжа. І вона їх жере. Щур їсть щура, однієї крові, однієї виду .. Голод і боротьба за виживання привели до мутацій в свідомості, і стерли всі межі.

Правда до болю знайома картина? Можливо і ви теж бачили країну на букву У, в якій нормальний, позитивний чесна людина викликає скепсис, бруд, осуд, і висміювання. Можливо і ви не можете повірити що це відбувається насправді. Можливо і вам незрозуміло як трапилася така трагедія що люди без зовнішніх ворогів люто рвуть один одного, в одній країні.

Одні радіють новій дорозі, інші ненавидять і проклинають будівельників. Одні чекали багато років садок, школу, лікарню, і дочекалися, інші вивергаючи ненависть і прокляття готові підірвати все це, разом з дітьми. Одні раді розвитку заводу, порту, регіону, інші горя презирством і образами, шкодують що ці гроші можна було вкрасти, а їх «бездарно» і «некомпетентно» пускають на поліпшення якості життя якихось ніщебродов.

При цьому ті, хто ненавидить Україну, мислить тим щоб красти, руйнувати і саботувати будь-який розвиток, називають себе патріотами, а ті хто працює, будує і намагається зберегти, зміцнити і поліпшити країну, працюють без всякого піару і пафосу.

Зеленський в історії України, найчистіше дзеркало. У ньому відбилася вся країна. Зірвані всі маски. Вся інтелектуальна бідність, тупість, жадібність, і навіть жадібність, все відсутність розуму, сорому, совісті, вся неосвічена недалекоглядність .., все це народне надбання виставлено на огляд світу.

І стало зрозуміло що не зовнішні чинники, а ми самі, українці, довели власну країну до рівня відсталих жебраків країн, будучи в центрі Європи маючи величезний потенціал. Якби Україна була б 100 чоловік: 40 воювали б проти 40, а 20 вдають що нічого не відбувається і живуть своїм життям.

І тільки 5 будуть істотно боротися з деградацією, виродженням та расчеловечеваніем.

Ви б хотіли стати президентом такої країни володіючи ідеальним набором якостей і достатком? Зеленського можна сміливо назвати вагами розуму і суддею совісті. Тому до нього тягнуться справжні світлі люди, а проти нього справжнє сміття, пухлини, і глистяні інвазії. Не плутайте з людьми.

Тепер скажіть в чиїй компетенції лежать ці зміни? Хто може змінити совість, додати розуму, навчити поважати країну і її громадян? Чи не здається вам що це особистий вибір кожного? Якщо когось образила природа і у когось маса претензій до Зеленському, через тривале сидіння в бочці на кораблі, то час подумати про дітей.

Адже то що робить президент сьогодні це оцінять як раз діти. Наші діти. Це якщо на них не плювати .. Мені особисто немає, я не свиня щоб топтати бісер і перли. І не пес щоб кусати у відповідь на добро. Час складне. І якщо в дзеркалі незрозуміло де особа, а де рило, то пора зробити вибір. Якщо не плювати на дітей ..

Читати тим кому небайдужа Україна, президент Зеленський і наше майбутнє. Читати тим кому небайдужа Україна, президент Зеленський і наше майбутнє. Reviewed by Moderator on вересня 09, 2020 Rating: 5

Немає коментарів