Мозгова жорстко звернулася до українців, які виїхали за кордон: або допомагайте, або не п*здіть





Українська продюсерка Олена Мозгова закликала українців, які після вторгнення Росії виїхали за кордон, не накручувати тих, хто залишився та тримає оборону країни. Знаменитість, чий чоловік, співак Девід Аксельрод, приєднався до Сил тероборони та патрулює Київ, навіть зірвалася на нецензурну лексику.


Своє звернення Мозгова опублікувала у Facebook. Вона попросила співгромадян, які зараз у безпеці, не сіяти розбрат і не кричати «все пропало», «нас здали», «терміново тікайте!». Навпаки, вважає продюсер, треба піднімати бойовий дух народу у боротьбі з окупантами та всіляко йому допомагати. В іншому випадку краще мовчати.


«Не капайте на мозок і припиніть кошмарити тих, хто залишився, не залякуйте їх! Виїхали – сидіть тихо, робіть що-небудь по можливості, не бикуйте!» – написала Мозгова.


За її словами, якщо всі українці поїдуть із країни, то захищати буде нічого, оскільки «місто і село – це насамперед люди та їхня енергія, а не просто стіни, навіть дуже гарні та старовинні».

Підпишсь на наш телеграм канал: Квартал Подій https://t.me/kvartalzmi



«Можете допомогти, допомагайте один одному, робіть кожен що-небудь для Перемоги! А не можете, сидіть і не п*здіть!» – підсумувала Мозгова, додавши, що не засуджує жінок, особливо тих, хто вивіз дітей.
Мозгова жорстко звернулася до українців, які виїхали за кордон: або допомагайте, або не п*здіть Мозгова жорстко звернулася до українців, які виїхали за кордон: або допомагайте, або не п*здіть Reviewed by Admin on березня 04, 2022 Rating: 5

Немає коментарів