“Ніхто ніколи не здасть Харків!” – Терехов заявив: перемога за нами. Дякуємо, ЗСУ!





Міський голова Харкова Ігор Терехов спростував чутки про те, що йому та його підлеглим, нібито дали 72 години для того, аби вони здали Харків.

Підпишсь на наш телеграм канал: Квартал Подій https://t.me/kvartalzmi

“Ніхто ніколи не здасть Харків!”, – заявив Терехов у відеозверненні до земляків.

“Нам нема коли відволікатися, ми розвозимо продукти, ми отримали гуманітарну допомогу і зараз я дізнався, що від мого імені поширюються фейкові заяви, начебто мої друзі, мої працівники обдзвонюють людей і кажуть, що Харкову і мені дали 72 години на здачу…”

“Повірте мені, це нахабна брехня”, – заявив міський голова.


Як бачимо, ворог хвиля за хвилею атакує наш інформаційний простір різноманітними фейками.

Правда лише одна: ворог несе втрати і намагається посіяти серед нас паніку!

Підпишсь на наш телеграм канал: Квартал Подій https://t.me/kvartalzmi



“Ми спростовуємо ці та інші фейки щодня і продовжимо це робити. Але прохання й до користувачів соцмереж: перед репостом і поширенням будь-якої інформації перевірте, будь ласка, чи була вона оприлюднена на одному з офіційних джерел”, – звертається Національна поліція України у телеграм-каналі.

А тим часом, Харків продовжує стійко тримати оборону перед окупантами в ході війни Росії проти України.

За тиждень бойових дій з РФ харків’яни ліквідували “вже стільки техніки окупанта, що можна було б озброїти армії декількох країн”.

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, за 7 днів бойових дій з Росією лише у місті ліквідували більше 500 одиниць ворожої техніки.



“Ворог, розуміючи неможливість взяти місто, підступно наносить ракетні та бомбові удари з великих висот за межами дії нашої протиповітряної оборони. Наступальний характер російських окупантів сповільнився”, – повідомив Синєгубов.
“Ніхто ніколи не здасть Харків!” – Терехов заявив: перемога за нами. Дякуємо, ЗСУ! “Ніхто ніколи не здасть Харків!” – Терехов заявив: перемога за нами. Дякуємо, ЗСУ! Reviewed by Admin on березня 04, 2022 Rating: 5

Немає коментарів