В "Азові" розповіли, скільки жителів Маріуполя вбили російські окупанти





За 2,5 місяці блокади Маріуполя російські окупанти вбили щонайменше 25 тисяч цивільних жителів міста. Боротьба за населений пункт відбувається з великою кількістю жертв, у той час коли евакуація йде надто повільним темпом.
Loading...


Про це під час прес-конференції повідомив офіцер управління розвідки Ілля Самойленко, який перебуває на території заводу "Азовсталь" з іншими захисниками міста.
Loading...

"Ситуація така, яку раніше ніколи не бачили в історії. Така осада і таке захоплення відбувалося так довго, такого ще не було в історії, з такою кількістю жертв серед військових ворога, так і значних втрати серед мирного населення. Найбільш розбиває мені серце те, що відбувається евакуація невеликих груп. Політики відзначають невеликі перемоги — евакуацію кількох десятків та сотень людей, водночас понад 25 тисяч людей було вбито російською армією", – повідомляє воєнний.


При цьому він зазначає, що ніхто не очікував, що українські захисники зможуть так довго протриматися в заблокованому місті. Але він підкреслює, що ЗСУ дають відсіч ворогу. Так в Маріуполі було ліквідовано 2,5 тисячі окупантів, ще близько 5 тисяч отримали поранення.
В "Азові" розповіли, скільки жителів Маріуполя вбили російські окупанти В "Азові" розповіли, скільки жителів Маріуполя вбили російські окупанти Reviewed by Admin on травня 08, 2022 Rating: 5

Немає коментарів