13-РІЧНИЙ ДЕНИС СПОДІВАЄТЬСЯ НА ДОПОМОГУ НЕБАЙДУЖИХ 🆘️🆘️🆘️




🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️

13-РІЧНИЙ ДЕНИС СПОДІВАЄТЬСЯ НА ДОПОМОГУ НЕБАЙДУЖИХ

🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Loading...

Пономаренко Денису у рік поставили страшний діагноз😢 ДЦП,СПАСТИЧНИЙ ТЕТРАПАРЕЗ, СИМПТОМАТИЧНА ЕПІЛЕПСІЯ.😢😢😢😢😢 З того часу батьки взялися боротися за здоров'я дитини.

"Зараз Денис вміє сидіти🙏 завдяки непосильній праці та реабілітації. самостійних кроків не може робити 😢😢😢, говорити не вміє😢😢😢. Ураження головного мозку не дає малечі спокійно жити !!Потрібно лікування на постійній основі. Ліки та реабілітації коштують дорого😭😭😭😭. Ми як батьки маємо досягти основної мети - навчити ходити самостійно та жити повноцінним життям"

Для цього дитині потрібно своєчасно проходити потрібну реабілітацію, але через брак грошей подальше лікування опинилося під питанням.
Loading...

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

"Просимо допомоги в небайдужих людей! В родині не має коштів на оплату такого лікування. Врятуйте мого сина , не дайте йому прожити в інвалідному візку! Віримо , що навколо нас є багато добрих сердець, що допоможуть врятувати подальше життя дитині",

Денис мріє бути здоровим та грати зі своїми друзями

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏




Реквізити для допомоги Денису

💳Приват Банк 4149-4991-5666-4326 - Мама Дениса - Ігнатко Жанна Юріївна .

Моно Банк - 5375-4141-3030-9742

Номер телефону для зв'язку +380635900489 (мама) Жанна Юріївна.





13-РІЧНИЙ ДЕНИС СПОДІВАЄТЬСЯ НА ДОПОМОГУ НЕБАЙДУЖИХ 🆘️🆘️🆘️ 13-РІЧНИЙ ДЕНИС СПОДІВАЄТЬСЯ НА ДОПОМОГУ НЕБАЙДУЖИХ 🆘️🆘️🆘️ Reviewed by Admin on жовтня 23, 2022 Rating: 5

Немає коментарів