42 вбитими і понад 100 поранених: українські військові завдали удару по польовому табору окупантів




В Україні ліквідовано більше 40 російських військових з Амурської області Російської Федерації, більше 100 окупантів отримали поранення. Це сталося внаслідок удару, завданого по польовому табору бригади, яка приїхала вбивати українців в рамках оголошеної Путіним "спецоперації".
Loading...


Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Цимбалюк.

Удару було завдано 4 травня по місцю, де окупанти розташували польовий табір 38-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 21720, яка постійно дислокується в с. Катеринославка Амурської області) 35-ї загальновійськової армії.
Loading...

"Втрати особового складу бригади склали: 42 військовослужбовці - загинуло, понад 100 отримали осколкові поранення", - розповів Цимбалюк.


В коментарях до допису журналіста користувачі мережі вказали, що в місті Катеринославці планують організувати і провести парад до 9 травня від КПП вказаної військової частини, і запропонували поділитися інформацією про ліквідацію "гарматного м’яса" Путіна в соцмережі.



Заклик, очевидно, був втілений в життя, бо вже невдовзі в Telegram-каналі школи №2 села Катеринославка з’явилося повідомлення про "хакерську атаку".

42 вбитими і понад 100 поранених: українські військові завдали удару по польовому табору окупантів 42 вбитими і понад 100 поранених: українські військові завдали удару по польовому табору окупантів Reviewed by Admin on травня 06, 2022 Rating: 5

Немає коментарів